Szukaj pracodawcę
posiadamy 145 firm w naszym serwisie
Dołącz do bazy
posiadamy 100101 opinii

Opinia innych jest ważna

Szukasz nowej pracy i chcesz wiedzieć, czy twój pracodawca godny jest zaufania? A może poszukujesz właśnie sprawdzonego partnera w biznesie, albo dostawcy jakichś usług. W naszym serwisie znajdziesz opinie o firmach z różnych branż, co pomoże Ci w wyborze. Internet to dzisiaj podstawowe źródło informacji, gdzie szukamy informacji o firmach. Dzięki naszemu katalogowi nie musisz już przeszukiwać wielu serwisów. Nasza strona to zbiór opinii o firmach, które działają w różnych branżach – budowlanej, spożywczej, biurowej i wielu innych. Wystarczy wpisać nazwę firmy, a następnie przeczytać co myślą o niej inne osoby. Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które miały styczność z daną palcówką, dlatego są wiarygodne. 


Nasz serwis to jednak nie tylko możliwość odnalezienia opinii o firmach, ale tez możliwość dodania własnych informacji. Zostałeś kiedykolwiek oszukany przez jakąś firmę? Współpraca z klientem nie układała się? A może wprost przeciwnie – cenisz sobie jakieś przedsiębiorstwo, dobrze Ci się w nim pracuje i chcesz polecić komuś firmę? Zostaw swoja opinię! Pomożesz innym użytkownikom uniknąć wielu rozczarowań i problemów, albo wpłyniesz na to, że znajdą solidnego partnera w biznesie lub pracodawcę.

Współczesny rynek to wiele różnych firm. W każdej branży ciągle pojawiają się zupełnie nowe i tak naprawdę nigdy nie wiadomo, która z nich jest rzetelna, a która nie. Dlatego właśnie najlepszym źródłem informacji o danej firmie jest bezpośrednia opinia od osób, które z nią współpracowały. Nasz serwis jest miejscem, który skupia zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie o firmach. Zapraszamy do dzielenia się opinią o firmach, z którymi miałeś okazję współpracować, w których pracowałeś.

Ostatnio dołączeni
pracodawcy
Rzeszów
Ruczajowa 1
35-304
Data dodania: 2022-11-25
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Baranów
Mroczeń 203
63-604
Data dodania: 2022-08-10
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Goździkowa 14a/6
Data dodania: 2022-04-26
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Ostrowiec Świętokrzyski
al. Jana Pawła II 11
27-400
Data dodania: 2022-03-21
Ilość opinii: 5
ocena
5/5
Warszawa
Arkuszowa 73
01-934
Data dodania: 2022-03-21
Ilość opinii: 4
ocena
5/5
Rzeszów
Warszawska 82
35-205
Data dodania: 2022-03-17
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Al. Sikorskiego 2
35-304
Data dodania: 2022-03-04
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Al. Sikorskiego 2
35-304
Data dodania: 2022-02-16
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Katowice
Al. Roździeńskiego 201
40-315
Data dodania: 2022-01-20
Ilość opinii: 3
ocena
5/5
Wojnicz
Podlesie 26
32-830
Data dodania: 2022-01-17
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Popularni pracodawcy
w bazie
Rzeszów
35-105
Data dodania: 2017-04-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Wojnicz
Podlesie 26
32-830
Data dodania: 2019-04-19
Ilość opinii: 14
ocena
4.9/5
Rzeszów
Żeleńskiego 4
35-105
Data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Ułanów
35-308
Data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Kraków
Cystersów 20a
31-553
Data dodania: 2017-03-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Katowice
Górniczego Stanu 105
40-467
Data dodania: 2017-06-06
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszóww
Sikorskiego 2/7
35-304
Data dodania: 2018-07-20
Ilość opinii: 3
ocena
4.8/5
POŁANIEC
T.Kościuszki
28-230
Data dodania: 2017-01-04
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Zaczernie
Zaczernie 190 G
36-062
Data dodania: 2018-12-03
Ilość opinii: 2
ocena
4/5
Toruń
Skłodowskiej-Curie 81
87-100
Data dodania: 2017-05-13
Ilość opinii: 2
ocena
2.8/5
Ostatnio dołączone
opinie
Moj-sen.biz - Internetowy sennik

" Sennik internetowy to..."

Flebolog Paweł Siastała

" Polecam. Dobrze wykonany..."

Meble włoskie Exceleo

" Bardzo dobre meble. Polecam. Warte..."

Centrum Terapii Nowotworów Onkomedica

"dr Morawski to najlepszy specjalista onkolog...."

DMD Rzeszów S.C.

" Od dawna zamawiam tuszę od tej..."

MaxtonDesign

" Polecam firmę"

Zakład Reklamowy - Strony Internetowe Rzeszów

"Jest ok - polecam zakład reklamowy - ok i..."

Serwis elektronarzędzi MIKRON

"Firma godna polecenia. "

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
opinii

Sprzęt zawsze w dobrej jakości, sklep posiada duży wybór części zamiennych, polecam.

Wszystkie omówione zagadnienia współpracy, zostały krok po kroku zrealizowane. Podczas trwania projektu, dobry kontakt z ludźmi...

Znakomita klinika do leczenia żył.

Ostatnio oceniani
pracodawcy
Notariusz Rzeszów Monika Szyndak

"Zadaniem notariusza jest wykonywanie szeregu..."

P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓŻEF

"Firma Remontowo-Budowlana BUD-MAX. Firma..."

FHU MAXBUD BOBULA KAMIL

"Generalny certyfikowany wykonawca Systemów..."

Łóżka do sypialni

" Sypialnia posiadająca w swoim wnętrzu..."

Zimmer Z Cryo 6 - Imeso

"Zimmer Z Cyro 6 Derma Cooler  to..."

Baurus Grzegorz Szarek

"Budowa domów w stanie surowym jak i pod klucz,..."

Klasyczne meble kuchenne Rad-Pol

" Jednym z najbardziej rozpowszechnionych..."

Imeso Aesthetic Group - Sprzęt do krioterapii

" Firma iMeso to serwis medyczny oraz sklep..."

MesoLogic Systems Produkty do mezoterapii

" Firma Mesologic Systems to..."

ML System - Produkcja paneli fotowoltaicznych

" ML System to wiodący  producent..."

Firma bez tajemnic

Oddajemy Ci do dyspozycji wygodny w nawigacji serwis, w którym przeczytasz różnorodne informacje dotyczące firm z różnych branż. Na łamach naszego portalu pojawiają się pozytywne i negatywne opinie o firmach, pochodzące bezpośrednio od ich pracowników, klientów biznesowych, klientów – dlatego są to informacje sprawdzone. Wystarczy, że odnajdziesz daną firmę i przeczytasz, co myślą o niej inne osoby. W ten sposób wybierzesz dla siebie rzetelnego pracodawcę, albo sprawdzonego partnera w biznesie. Z kolei unikniesz współpracy z kimś nierzetelnym, albo pracy w miejscu, które nie jest godne polecenia. Poinformuj też inne osoby co myślisz o danych firmach – możesz w naszym serwisie zostawić każdą informację. Współczesny rynek to zalew różnorodnych firm, z których wiele to miejsca niegodne polecenia, niewywiązujące się z umów itd. Warto więc wcześniej wiedzieć, jak wygląda atmosfera w danej firmie, albo jak się z nią współpracuje. Właśnie nasz serwis jest do tego miejscem idealnym. Internet to dzisiaj miejsce, w którym najczęściej wyszukuje się opinii o firmach – nasz portal to miejsce, które w jednym miejscu skupia wiele informacji. Nie musisz już przeszukiwać wielu for, portali i serwisów. Wszystkie opinie znajdziesz wygodnie w jednym miejscu.