Szukaj pracodawcę
posiadamy 106 firm w naszym serwisie
Dołącz do bazy
posiadamy 99789 opinii

Opinia innych jest ważna

Szukasz nowej pracy i chcesz wiedzieć, czy twój pracodawca godny jest zaufania? A może poszukujesz właśnie sprawdzonego partnera w biznesie, albo dostawcy jakichś usług. W naszym serwisie znajdziesz opinie o firmach z różnych branż, co pomoże Ci w wyborze. Internet to dzisiaj podstawowe źródło informacji, gdzie szukamy informacji o firmach. Dzięki naszemu katalogowi nie musisz już przeszukiwać wielu serwisów. Nasza strona to zbiór opinii o firmach, które działają w różnych branżach – budowlanej, spożywczej, biurowej i wielu innych. Wystarczy wpisać nazwę firmy, a następnie przeczytać co myślą o niej inne osoby. Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które miały styczność z daną palcówką, dlatego są wiarygodne. 


Nasz serwis to jednak nie tylko możliwość odnalezienia opinii o firmach, ale tez możliwość dodania własnych informacji. Zostałeś kiedykolwiek oszukany przez jakąś firmę? Współpraca z klientem nie układała się? A może wprost przeciwnie – cenisz sobie jakieś przedsiębiorstwo, dobrze Ci się w nim pracuje i chcesz polecić komuś firmę? Zostaw swoja opinię! Pomożesz innym użytkownikom uniknąć wielu rozczarowań i problemów, albo wpłyniesz na to, że znajdą solidnego partnera w biznesie lub pracodawcę.

Współczesny rynek to wiele różnych firm. W każdej branży ciągle pojawiają się zupełnie nowe i tak naprawdę nigdy nie wiadomo, która z nich jest rzetelna, a która nie. Dlatego właśnie najlepszym źródłem informacji o danej firmie jest bezpośrednia opinia od osób, które z nią współpracowały. Nasz serwis jest miejscem, który skupia zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie o firmach. Zapraszamy do dzielenia się opinią o firmach, z którymi miałeś okazję współpracować, w których pracowałeś.

Ostatnio dołączeni
pracodawcy
Parzniew
Działkowa 113 lok.15
05-808
Data dodania: 2019-08-08
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Michałowice
Słowackiego 22a
05-816
Data dodania: 2019-07-10
Ilość opinii: 2
ocena
4/5
Data dodania: 2019-05-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Langiewicza 23
35-021
Data dodania: 2019-05-07
Ilość opinii: 3
ocena
4.8/5
Rzeszów
Hetmańska 4/3
35-045
Data dodania: 2019-05-06
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Goździkowa
35-604
Data dodania: 2019-04-27
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Płońsk
Składowa 13
09-100
Data dodania: 2019-04-25
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Aleja Armii Krajowej 4A
35-307
Data dodania: 2019-04-24
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Zgłobice
Zbylitowskich 157
33-113
Data dodania: 2019-04-19
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Jazowa 28A
35-326
Data dodania: 2019-04-16
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Popularni pracodawcy
w bazie
Rzeszów
35-105
Data dodania: 2017-04-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Kraków
Cystersów 20a
31-553
Data dodania: 2017-03-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Ułanów
35-308
Data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
POŁANIEC
T.Kościuszki
28-230
Data dodania: 2017-01-04
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Toruń
Skłodowskiej-Curie 81
87-100
Data dodania: 2017-05-13
Ilość opinii: 1
ocena
4.5/5
Katowice
Górniczego Stanu 105
40-467
Data dodania: 2017-06-06
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Żeleńskiego 4
35-105
Data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
35-604
Data dodania: 2017-04-26
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Jarosław
http://www.cateringjaroslaw.pl/
Data dodania: 2017-04-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszóww
Sikorskiego 2/7
35-304
Data dodania: 2018-07-20
Ilość opinii: 1
ocena
4.5/5
Ostatnio dołączone
opinie
Puls Druk Warszawa - druk offsetowy

" Solidna firma z którą..."

WAPRO RZESZÓW

"Jezeli szukasz dobrej firmy wdrożneiowej wapro..."

TDF - Korzystne kredyty i ubezpieczenia

" TDF - Korzystne kredyty i..."

Klinika Medycyna Estetyczna Dr Parda

" Wykonalam zabieg dermapen..."

Mati-Met - Ogrodzenia przemysłowe Rzeszów

" Mati-Met - Ogrodzenia..."

DMD Tonery

" Bardzo dobra jakosc..."

Meble do kuchni Meblon

" Polecam Meble do kuchni..."

Rail-Service Piaskowanie w Rzeszowie

" Korzystalem z uslug..."

Fabryka Masy - Trening i suplementacja

" PBC24.pl - Trening i..."

Agencja Interaktywna - Argonium

" Argonium to agencja..."

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
opinii

Polecam. Dla Ped Bruk nawet najtrudniejsze wyzwania nie stanowią problemu!

Mogę z czystym sumieniem polecić, biurko BALTICA, które kupiłem jest solidne, dobrze wykonane, dobrej jakosci zawiasy,...

Szeroki wybor lozek stabilnych, mocnych, dobre wykonanie i szybka dostawa. Italia Style to dobra firma zamawialem juz 3 raz

Ostatnio oceniani
pracodawcy
Notariusz Rzeszów Monika Szyndak

"Zadaniem notariusza jest wykonywanie szeregu..."

P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓŻEF

"Firma Remontowo-Budowlana BUD-MAX. Firma..."

FHU MAXBUD BOBULA KAMIL

"Generalny certyfikowany wykonawca Systemów..."

Italia Style Łóżka do sypialni

" Sypialnia posiadająca w swoim wnętrzu..."

Rad-pol - Solidne włoskie kuchnie

" Jednym z najbardziej rozpowszechnionych..."

Imeso Aesthetic Group - Sprzęt do krioterapii

" Firma iMeso to serwis medyczny oraz sklep..."

Zimmer Z Cryo 6 - Imeso

" Zimmer Z Cyro 6 Derma Cooler  to..."

Siedlisko Janczar - Dom weselny Pstągowa

" Siedlisko Janczar to  ośrodek..."

MesoLogic Systems Produkty do mezoterapii

" Firma Mesologic Systems to..."

ML System - Produkcja paneli fotowoltaicznych

" ML System to wiodący  producent..."

Firma bez tajemnic

Oddajemy Ci do dyspozycji wygodny w nawigacji serwis, w którym przeczytasz różnorodne informacje dotyczące firm z różnych branż. Na łamach naszego portalu pojawiają się pozytywne i negatywne opinie o firmach, pochodzące bezpośrednio od ich pracowników, klientów biznesowych, klientów – dlatego są to informacje sprawdzone. Wystarczy, że odnajdziesz daną firmę i przeczytasz, co myślą o niej inne osoby. W ten sposób wybierzesz dla siebie rzetelnego pracodawcę, albo sprawdzonego partnera w biznesie. Z kolei unikniesz współpracy z kimś nierzetelnym, albo pracy w miejscu, które nie jest godne polecenia. Poinformuj też inne osoby co myślisz o danych firmach – możesz w naszym serwisie zostawić każdą informację. Współczesny rynek to zalew różnorodnych firm, z których wiele to miejsca niegodne polecenia, niewywiązujące się z umów itd. Warto więc wcześniej wiedzieć, jak wygląda atmosfera w danej firmie, albo jak się z nią współpracuje. Właśnie nasz serwis jest do tego miejscem idealnym. Internet to dzisiaj miejsce, w którym najczęściej wyszukuje się opinii o firmach – nasz portal to miejsce, które w jednym miejscu skupia wiele informacji. Nie musisz już przeszukiwać wielu for, portali i serwisów. Wszystkie opinie znajdziesz wygodnie w jednym miejscu.