Szukaj pracodawcę
posiadamy 100123 firm w naszym serwisie
Dołącz do bazy
posiadamy 142 opinii

Opinia innych jest ważna

Szukasz nowej pracy i chcesz wiedzieć, czy twój pracodawca godny jest zaufania? A może poszukujesz właśnie sprawdzonego partnera w biznesie, albo dostawcy jakichś usług. W naszym serwisie znajdziesz opinie o firmach z różnych branż, co pomoże Ci w wyborze. Internet to dzisiaj podstawowe źródło informacji, gdzie szukamy informacji o firmach. Dzięki naszemu katalogowi nie musisz już przeszukiwać wielu serwisów. Nasza strona to zbiór opinii o firmach, które działają w różnych branżach – budowlanej, spożywczej, biurowej i wielu innych. Wystarczy wpisać nazwę firmy, a następnie przeczytać co myślą o niej inne osoby. Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które miały styczność z daną palcówką, dlatego są wiarygodne. 


Nasz serwis to jednak nie tylko możliwość odnalezienia opinii o firmach, ale tez możliwość dodania własnych informacji. Zostałeś kiedykolwiek oszukany przez jakąś firmę? Współpraca z klientem nie układała się? A może wprost przeciwnie – cenisz sobie jakieś przedsiębiorstwo, dobrze Ci się w nim pracuje i chcesz polecić komuś firmę? Zostaw swoja opinię! Pomożesz innym użytkownikom uniknąć wielu rozczarowań i problemów, albo wpłyniesz na to, że znajdą solidnego partnera w biznesie lub pracodawcę.

Współczesny rynek to wiele różnych firm. W każdej branży ciągle pojawiają się zupełnie nowe i tak naprawdę nigdy nie wiadomo, która z nich jest rzetelna, a która nie. Dlatego właśnie najlepszym źródłem informacji o danej firmie jest bezpośrednia opinia od osób, które z nią współpracowały. Nasz serwis jest miejscem, który skupia zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie o firmach. Zapraszamy do dzielenia się opinią o firmach, z którymi miałeś okazję współpracować, w których pracowałeś.

Ostatnio dołączeni
pracodawcy
Jasło
św. Jana z Dukli 7d
38-200
Data dodania: 2018-02-18
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Zaczernie
Pogwizdów Nowy 662
36-062
Data dodania: 2018-01-08
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
Data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
Data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
Data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Wrocław
Zwycięska 14f1/6
53-033
Data dodania: 2017-12-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Architektów 1/45
35-082
Data dodania: 2017-12-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
Data dodania: 2017-12-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Lisa-Kuli 18/13
35-025
Data dodania: 2017-12-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Popularni pracodawcy
w bazie
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
Data dodania: 2016-09-12
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Szczecin
Krzywoustego 52/11a
70-317
Data dodania: 2016-12-21
Ilość opinii: 2
ocena
1/5
Mysłowice
PL-41-404
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Pruszków
PL-08-500
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rogozno
PL-64610
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Kraków
PL-30-741
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Jaslo
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
Oceń i bądź
pierwszy
Nowy Targ
PL-34-400
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Mlawa
PL-06500
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 2
ocena
2.5/5
Ostatnio dołączone
opinie
Rad-pol - Solidne włoskie kuchnie

" Dzień dobry, zamówiłam..."

Arkon-Bud. Zaklad ogólnobudowlany

"Nie radze pracowac w firmie Arkon-Bud.Ludzie..."

Milimex sp. z o.o.

" Porządna firma. Płacą na czas. Jak dobrze..."

Inhaus Sp. z o.o.

" Słabo płacą "

Imbud. Materialy budowlane, klinkier. Produkcja bloczków fundamentowych

"Dobre warunki pracy i płacy, bardzo dobry..."

Roma Bud. Domy jednorodzinne

" Właściciel firmy..."

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
opinii

Ja również zamówiłam rolety z montażem w tej firmie. Jestem bardzo zadowolona..Pan Mateusz potrafi doradzić wybór koloru i rodzaj rolet....

Praca wykonana zgodnie z projektem. Bardzo pracowici i uczciwi ludzie, którzy sprzątali po sobie każdego dnia i niczego...

Firma bez tajemnic

Oddajemy Ci do dyspozycji wygodny w nawigacji serwis, w którym przeczytasz różnorodne informacje dotyczące firm z różnych branż. Na łamach naszego portalu pojawiają się pozytywne i negatywne opinie o firmach, pochodzące bezpośrednio od ich pracowników, klientów biznesowych, klientów – dlatego są to informacje sprawdzone. Wystarczy, że odnajdziesz daną firmę i przeczytasz, co myślą o niej inne osoby. W ten sposób wybierzesz dla siebie rzetelnego pracodawcę, albo sprawdzonego partnera w biznesie. Z kolei unikniesz współpracy z kimś nierzetelnym, albo pracy w miejscu, które nie jest godne polecenia. Poinformuj też inne osoby co myślisz o danych firmach – możesz w naszym serwisie zostawić każdą informację. Współczesny rynek to zalew różnorodnych firm, z których wiele to miejsca niegodne polecenia, niewywiązujące się z umów itd. Warto więc wcześniej wiedzieć, jak wygląda atmosfera w danej firmie, albo jak się z nią współpracuje. Właśnie nasz serwis jest do tego miejscem idealnym. Internet to dzisiaj miejsce, w którym najczęściej wyszukuje się opinii o firmach – nasz portal to miejsce, które w jednym miejscu skupia wiele informacji. Nie musisz już przeszukiwać wielu for, portali i serwisów. Wszystkie opinie znajdziesz wygodnie w jednym miejscu.