Szukaj pracodawcę
posiadamy 134 firm w naszym serwisie
Dołącz do bazy
posiadamy 100037 opinii

Opinia innych jest ważna

Szukasz nowej pracy i chcesz wiedzieć, czy twój pracodawca godny jest zaufania? A może poszukujesz właśnie sprawdzonego partnera w biznesie, albo dostawcy jakichś usług. W naszym serwisie znajdziesz opinie o firmach z różnych branż, co pomoże Ci w wyborze. Internet to dzisiaj podstawowe źródło informacji, gdzie szukamy informacji o firmach. Dzięki naszemu katalogowi nie musisz już przeszukiwać wielu serwisów. Nasza strona to zbiór opinii o firmach, które działają w różnych branżach – budowlanej, spożywczej, biurowej i wielu innych. Wystarczy wpisać nazwę firmy, a następnie przeczytać co myślą o niej inne osoby. Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które miały styczność z daną palcówką, dlatego są wiarygodne. 


Nasz serwis to jednak nie tylko możliwość odnalezienia opinii o firmach, ale tez możliwość dodania własnych informacji. Zostałeś kiedykolwiek oszukany przez jakąś firmę? Współpraca z klientem nie układała się? A może wprost przeciwnie – cenisz sobie jakieś przedsiębiorstwo, dobrze Ci się w nim pracuje i chcesz polecić komuś firmę? Zostaw swoja opinię! Pomożesz innym użytkownikom uniknąć wielu rozczarowań i problemów, albo wpłyniesz na to, że znajdą solidnego partnera w biznesie lub pracodawcę.

Współczesny rynek to wiele różnych firm. W każdej branży ciągle pojawiają się zupełnie nowe i tak naprawdę nigdy nie wiadomo, która z nich jest rzetelna, a która nie. Dlatego właśnie najlepszym źródłem informacji o danej firmie jest bezpośrednia opinia od osób, które z nią współpracowały. Nasz serwis jest miejscem, który skupia zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie o firmach. Zapraszamy do dzielenia się opinią o firmach, z którymi miałeś okazję współpracować, w których pracowałeś.

Ostatnio dołączeni
pracodawcy
Jarosław
Spółdzielcza 10
37-500
Data dodania: 2021-11-26
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Mielec
Wojska Polskiego 3
39-300
Data dodania: 2021-10-12
Ilość opinii: 3
ocena
4.3/5
Rzeszów
Lwowska 142/72A
35-301
Data dodania: 2021-10-01
Ilość opinii: 5
ocena
5/5
Pstrągowa
Pstrągowa 27
38-121
Data dodania: 2021-09-06
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Data dodania: 2021-08-24
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
kpt. Raginisa 1
35-513
Data dodania: 2021-06-30
Ilość opinii: 6
ocena
5/5
Łańcut
Wola Dalsza 344
37-100
Data dodania: 2021-04-07
Ilość opinii: 6
ocena
5/5
Rzeszów
Nad Przyrwą 13
35-234
Data dodania: 2021-04-01
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Al. Sikorskiego 2/7
35-304
Data dodania: 2020-11-10
Ilość opinii: 16
ocena
5/5
Warszawa
Josepha Conrada 24
01-922
Data dodania: 2020-10-26
Ilość opinii: 18
ocena
5/5
Popularni pracodawcy
w bazie
Rzeszów
35-105
Data dodania: 2017-04-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Wojnicz
Podlesie 26
32-830
Data dodania: 2019-04-19
Ilość opinii: 14
ocena
4.9/5
Rzeszów
Ułanów
35-308
Data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Kraków
Cystersów 20a
31-553
Data dodania: 2017-03-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Katowice
Górniczego Stanu 105
40-467
Data dodania: 2017-06-06
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Żeleńskiego 4
35-105
Data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszóww
Sikorskiego 2/7
35-304
Data dodania: 2018-07-20
Ilość opinii: 3
ocena
4.8/5
POŁANIEC
T.Kościuszki
28-230
Data dodania: 2017-01-04
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Toruń
Skłodowskiej-Curie 81
87-100
Data dodania: 2017-05-13
Ilość opinii: 2
ocena
2.8/5
Zaczernie
Zaczernie 190 G
36-062
Data dodania: 2018-12-03
Ilość opinii: 2
ocena
4/5
Ostatnio dołączone
opinie
RESCOLD klimatyzacja Rzeszów

" Termin montażu ok, polecam tą..."

Stroje i kostiumy kąpielowe ZAGANO

"Stroje kąpielowe wysokiej jakości. Idealnie..."

Ideo sp. z o.o.

"jest OKO"

Wasiak okna Podkarpacie

"Profesjonalna firma, szeroki zakres usług...."

DMD Tonery - tonery Rzeszów

" Bardzo profesjonalny..."

Zakład Kamieniarski Piotr Socha

" Prace wykonane przez..."

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
opinii

Wszystkie omówione zagadnienia współpracy, zostały krok po kroku zrealizowane. Podczas trwania projektu, dobry kontakt z ludźmi...

Znakomita klinika do leczenia żył.

Jak najbardziej mogę polecić. Szczerze nie zawiodłem się na tym sklepie. Produktów jest dużo w...

Ostatnio oceniani
pracodawcy
Notariusz Rzeszów Monika Szyndak

"Zadaniem notariusza jest wykonywanie szeregu..."

P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓŻEF

"Firma Remontowo-Budowlana BUD-MAX. Firma..."

FHU MAXBUD BOBULA KAMIL

"Generalny certyfikowany wykonawca Systemów..."

Łóżka do sypialni

" Sypialnia posiadająca w swoim wnętrzu..."

Zimmer Z Cryo 6 - Imeso

"Zimmer Z Cyro 6 Derma Cooler  to..."

Klasyczne meble kuchenne Rad-Pol

" Jednym z najbardziej rozpowszechnionych..."

Imeso Aesthetic Group - Sprzęt do krioterapii

" Firma iMeso to serwis medyczny oraz sklep..."

Siedlisko Janczar - Dom weselny Pstągowa

" Siedlisko Janczar to  ośrodek..."

Baurus Grzegorz Szarek

"Budowa domów w stanie surowym jak i pod klucz,..."

MesoLogic Systems Produkty do mezoterapii

" Firma Mesologic Systems to..."

Firma bez tajemnic

Oddajemy Ci do dyspozycji wygodny w nawigacji serwis, w którym przeczytasz różnorodne informacje dotyczące firm z różnych branż. Na łamach naszego portalu pojawiają się pozytywne i negatywne opinie o firmach, pochodzące bezpośrednio od ich pracowników, klientów biznesowych, klientów – dlatego są to informacje sprawdzone. Wystarczy, że odnajdziesz daną firmę i przeczytasz, co myślą o niej inne osoby. W ten sposób wybierzesz dla siebie rzetelnego pracodawcę, albo sprawdzonego partnera w biznesie. Z kolei unikniesz współpracy z kimś nierzetelnym, albo pracy w miejscu, które nie jest godne polecenia. Poinformuj też inne osoby co myślisz o danych firmach – możesz w naszym serwisie zostawić każdą informację. Współczesny rynek to zalew różnorodnych firm, z których wiele to miejsca niegodne polecenia, niewywiązujące się z umów itd. Warto więc wcześniej wiedzieć, jak wygląda atmosfera w danej firmie, albo jak się z nią współpracuje. Właśnie nasz serwis jest do tego miejscem idealnym. Internet to dzisiaj miejsce, w którym najczęściej wyszukuje się opinii o firmach – nasz portal to miejsce, które w jednym miejscu skupia wiele informacji. Nie musisz już przeszukiwać wielu for, portali i serwisów. Wszystkie opinie znajdziesz wygodnie w jednym miejscu.