Szukaj pracodawcę
posiadamy 100159 firm w naszym serwisie
Dołącz do bazy
posiadamy 99731 opinii

Opinia innych jest ważna

Szukasz nowej pracy i chcesz wiedzieć, czy twój pracodawca godny jest zaufania? A może poszukujesz właśnie sprawdzonego partnera w biznesie, albo dostawcy jakichś usług. W naszym serwisie znajdziesz opinie o firmach z różnych branż, co pomoże Ci w wyborze. Internet to dzisiaj podstawowe źródło informacji, gdzie szukamy informacji o firmach. Dzięki naszemu katalogowi nie musisz już przeszukiwać wielu serwisów. Nasza strona to zbiór opinii o firmach, które działają w różnych branżach – budowlanej, spożywczej, biurowej i wielu innych. Wystarczy wpisać nazwę firmy, a następnie przeczytać co myślą o niej inne osoby. Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które miały styczność z daną palcówką, dlatego są wiarygodne. 


Nasz serwis to jednak nie tylko możliwość odnalezienia opinii o firmach, ale tez możliwość dodania własnych informacji. Zostałeś kiedykolwiek oszukany przez jakąś firmę? Współpraca z klientem nie układała się? A może wprost przeciwnie – cenisz sobie jakieś przedsiębiorstwo, dobrze Ci się w nim pracuje i chcesz polecić komuś firmę? Zostaw swoja opinię! Pomożesz innym użytkownikom uniknąć wielu rozczarowań i problemów, albo wpłyniesz na to, że znajdą solidnego partnera w biznesie lub pracodawcę.

Współczesny rynek to wiele różnych firm. W każdej branży ciągle pojawiają się zupełnie nowe i tak naprawdę nigdy nie wiadomo, która z nich jest rzetelna, a która nie. Dlatego właśnie najlepszym źródłem informacji o danej firmie jest bezpośrednia opinia od osób, które z nią współpracowały. Nasz serwis jest miejscem, który skupia zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie o firmach. Zapraszamy do dzielenia się opinią o firmach, z którymi miałeś okazję współpracować, w których pracowałeś.

Ostatnio dołączeni
pracodawcy
Dębica
Pustynia 84G
39-200
Data dodania: 2019-03-06
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Data dodania: 2019-02-25
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Piaseczno
Gruszek i Jabłuszek 7
05-502
Data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Warszawska 71
35-230
Data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Warszawa
Al. Jerozolimskie 96
00-807
Data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Goździkowa 14A/1
35-604
Data dodania: 2019-02-19
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
husarska 2/23
35-202
Data dodania: 2019-01-28
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Folusz62
62
38-222
Data dodania: 2019-01-28
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Zielonka k/Warszawy
Wyszyńskiego 62
05-220
Data dodania: 2019-01-15
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Data dodania: 2018-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Popularni pracodawcy
w bazie
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
Data dodania: 2016-09-12
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Szczecin
Krzywoustego 52/11a
70-317
Data dodania: 2016-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Mysłowice
PL-41-404
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rogozno
PL-64610
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Pruszków
PL-08-500
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Kraków
PL-30-741
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Jaslo
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Nowy Targ
PL-34-400
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Mlawa
PL-06500
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Ostatnio dołączone
opinie
Mebel Los PHU Pawel Los

" uwaga oszust !!"

P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓŻEF

" Zatrudnia dobrych..."

Notariusz Rzeszów Monika Szyndak

" Polecam świetny Notariusz "

Drewnomeb Przedsiebiorstwo Handlowe

"Interesuje Cię firma Drewnomeb..."

DREWI

"Interesuje Cię firma DREWI? Chesz się..."

SPEC S.A. Zaklad Energetyki Cieplnej Ochota. Obwód sieciowy 2

"Interesuje Cię firma SPEC S.A. Zaklad..."

Echo Kompleksowe Uslugi Stolarskie Ewa Filipowska

"Interesuje Cię firma Echo Kompleksowe Uslugi..."

Edol - Produkcja i sprzedaz mebli kuchennych i AGD

"Interesuje Cię firma Edol - Produkcja i..."

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
opinii

Polecam. Dla Ped Bruk nawet najtrudniejsze wyzwania nie stanowią problemu!

Zamawiałem łóżka do sypialni od Italia Style do jednego z moich hoteli, przepieknie sie prezentują, bardzo trwale,...

Nie polecam. Kontrahent nie dotrzymuje danego słowa. Stwierdza, że sprzedany przez niego produkt jest wadliwy ale nie...

Firma bez tajemnic

Oddajemy Ci do dyspozycji wygodny w nawigacji serwis, w którym przeczytasz różnorodne informacje dotyczące firm z różnych branż. Na łamach naszego portalu pojawiają się pozytywne i negatywne opinie o firmach, pochodzące bezpośrednio od ich pracowników, klientów biznesowych, klientów – dlatego są to informacje sprawdzone. Wystarczy, że odnajdziesz daną firmę i przeczytasz, co myślą o niej inne osoby. W ten sposób wybierzesz dla siebie rzetelnego pracodawcę, albo sprawdzonego partnera w biznesie. Z kolei unikniesz współpracy z kimś nierzetelnym, albo pracy w miejscu, które nie jest godne polecenia. Poinformuj też inne osoby co myślisz o danych firmach – możesz w naszym serwisie zostawić każdą informację. Współczesny rynek to zalew różnorodnych firm, z których wiele to miejsca niegodne polecenia, niewywiązujące się z umów itd. Warto więc wcześniej wiedzieć, jak wygląda atmosfera w danej firmie, albo jak się z nią współpracuje. Właśnie nasz serwis jest do tego miejscem idealnym. Internet to dzisiaj miejsce, w którym najczęściej wyszukuje się opinii o firmach – nasz portal to miejsce, które w jednym miejscu skupia wiele informacji. Nie musisz już przeszukiwać wielu for, portali i serwisów. Wszystkie opinie znajdziesz wygodnie w jednym miejscu.