Szukaj pracodawcę
posiadamy 100146 firm w naszym serwisie
Dołącz do bazy
posiadamy 99703 opinii

Opinia innych jest ważna

Szukasz nowej pracy i chcesz wiedzieć, czy twój pracodawca godny jest zaufania? A może poszukujesz właśnie sprawdzonego partnera w biznesie, albo dostawcy jakichś usług. W naszym serwisie znajdziesz opinie o firmach z różnych branż, co pomoże Ci w wyborze. Internet to dzisiaj podstawowe źródło informacji, gdzie szukamy informacji o firmach. Dzięki naszemu katalogowi nie musisz już przeszukiwać wielu serwisów. Nasza strona to zbiór opinii o firmach, które działają w różnych branżach – budowlanej, spożywczej, biurowej i wielu innych. Wystarczy wpisać nazwę firmy, a następnie przeczytać co myślą o niej inne osoby. Wszystkie komentarze pochodzą od osób, które miały styczność z daną palcówką, dlatego są wiarygodne. 


Nasz serwis to jednak nie tylko możliwość odnalezienia opinii o firmach, ale tez możliwość dodania własnych informacji. Zostałeś kiedykolwiek oszukany przez jakąś firmę? Współpraca z klientem nie układała się? A może wprost przeciwnie – cenisz sobie jakieś przedsiębiorstwo, dobrze Ci się w nim pracuje i chcesz polecić komuś firmę? Zostaw swoja opinię! Pomożesz innym użytkownikom uniknąć wielu rozczarowań i problemów, albo wpłyniesz na to, że znajdą solidnego partnera w biznesie lub pracodawcę.

Współczesny rynek to wiele różnych firm. W każdej branży ciągle pojawiają się zupełnie nowe i tak naprawdę nigdy nie wiadomo, która z nich jest rzetelna, a która nie. Dlatego właśnie najlepszym źródłem informacji o danej firmie jest bezpośrednia opinia od osób, które z nią współpracowały. Nasz serwis jest miejscem, który skupia zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie o firmach. Zapraszamy do dzielenia się opinią o firmach, z którymi miałeś okazję współpracować, w których pracowałeś.

Ostatnio dołączeni
pracodawcy
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
Data dodania: 2018-08-31
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
Data dodania: 2018-08-29
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Kraków
Skośna
30-001
Data dodania: 2018-08-28
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
Data dodania: 2018-08-10
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszóww
Sikorskiego 2/7
35-304
Data dodania: 2018-07-20
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Katowice
3-go Maja 30
40-097
Data dodania: 2018-07-13
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Brandwica
Orzeszkowej 28
37-450
Data dodania: 2018-07-09
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rzeszów
Obrońców Poczty Gdańskiej 10A
35-309
Data dodania: 2018-06-12
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Tarnobrzeg
Pawłowskiego 7
39-400
Data dodania: 2018-05-29
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Data dodania: 2018-05-23
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Popularni pracodawcy
w bazie
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
Data dodania: 2016-09-12
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Mysłowice
PL-41-404
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Szczecin
Krzywoustego 52/11a
70-317
Data dodania: 2016-12-21
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Rogozno
PL-64610
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Pruszków
PL-08-500
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Kraków
PL-30-741
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Jaslo
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Nowy Targ
PL-34-400
Data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Mlawa
PL-06500
Data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
Oceń i bądź
pierwszy
Ostatnio dołączone
opinie
Drewnomeb Przedsiebiorstwo Handlowe

"Interesuje Cię firma Drewnomeb..."

DREWI

"Interesuje Cię firma DREWI? Chesz się..."

SPEC S.A. Zaklad Energetyki Cieplnej Ochota. Obwód sieciowy 2

"Interesuje Cię firma SPEC S.A. Zaklad..."

Echo Kompleksowe Uslugi Stolarskie Ewa Filipowska

"Interesuje Cię firma Echo Kompleksowe Uslugi..."

Edol - Produkcja i sprzedaz mebli kuchennych i AGD

"Interesuje Cię firma Edol - Produkcja i..."

Sieci Energetyki Cieplnej. Sp. z o.o.

"Interesuje Cię firma Sieci Energetyki..."

Eldix - Dom meblowy

"Interesuje Cię firma Eldix - Dom meblowy?..."

Sledz Antoni. Serwis kotlów c.o.

"Interesuje Cię firma Sledz Antoni. Serwis..."

Termex Sp. z o.o. Cieplownia

"Interesuje Cię firma Termex Sp. z o.o...."

Które
Województwo
image/svg+xml
Najwięcej
opinii

Bardzo solidna firma! Polecam ich uslugi

Ja pracuje w Wielbarku i poki co nie mam zastrzezen do pracy. Robie to co powinienem i za to mam placone. Narzekaja tylko Ci co udaja ze pracuja ....

Firma bez tajemnic

Oddajemy Ci do dyspozycji wygodny w nawigacji serwis, w którym przeczytasz różnorodne informacje dotyczące firm z różnych branż. Na łamach naszego portalu pojawiają się pozytywne i negatywne opinie o firmach, pochodzące bezpośrednio od ich pracowników, klientów biznesowych, klientów – dlatego są to informacje sprawdzone. Wystarczy, że odnajdziesz daną firmę i przeczytasz, co myślą o niej inne osoby. W ten sposób wybierzesz dla siebie rzetelnego pracodawcę, albo sprawdzonego partnera w biznesie. Z kolei unikniesz współpracy z kimś nierzetelnym, albo pracy w miejscu, które nie jest godne polecenia. Poinformuj też inne osoby co myślisz o danych firmach – możesz w naszym serwisie zostawić każdą informację. Współczesny rynek to zalew różnorodnych firm, z których wiele to miejsca niegodne polecenia, niewywiązujące się z umów itd. Warto więc wcześniej wiedzieć, jak wygląda atmosfera w danej firmie, albo jak się z nią współpracuje. Właśnie nasz serwis jest do tego miejscem idealnym. Internet to dzisiaj miejsce, w którym najczęściej wyszukuje się opinii o firmach – nasz portal to miejsce, które w jednym miejscu skupia wiele informacji. Nie musisz już przeszukiwać wielu for, portali i serwisów. Wszystkie opinie znajdziesz wygodnie w jednym miejscu.